WA Stars Over Fantastic Fall
Kuvat - © Latu (1)(2), Evli (3)
» Virallinen nimi: HWA Stars Over Fantastic Fall
» Sukupuoli: Tamma
» Rotu: Saddlebred
» Väri: Mustanshamppanjanpäistärikönkirjava
» Syntynyt: 13.4.2014, 14-vuotias
» Säkäkorkeus: 156 cm

» Koulutustaso: KO: heB, RE: 60 cm
» Painotuslaji: Saddle seat country & country harnes

» Kasvattaja: Hawa Gaited Horses
» Ex omistaja: Zen, VRL-01436
» Omistaja: Cyanide (VRL-10601)

» Rekisterinumero: VH17-016-0003

Menestys


Luonne

Fanni on hyväluonteinen ja kiltti tamma. Se välttelee mieluummin ristiriitoja ja ongelmia kuin aiheuttaa niitä, eikä tamma tunnu suuttuvan tai menettävän malttiaan ikinä. Sitä saa käsitellä kokemattomasti, ratsastaa huonosti ja aloittelijat puuhata kaikkea mielensä määrin, Fanni sietää kaiken sähläyksen rautahermoisena ja tuntuu hammasta purren jatkavan kuin mitään ei tapahtuisikaan. Luonteesta on suuri plussa hevospelkoisten ja ummikkojen kohdatessa Fannin, mutta toisaalta tamma ei myöskään anna palautetta mikä on sen mielestä ok ja mikä ei. Tietämättään sitä voi siis ratsastaa ja käsitellä täysin väärin aivan vain siksi että hevonen on liian pitkäpinnainen ilmoittaakseen jonkun olevan huonosti. Satula saa hiertää ihon verille eikä Fanni sano asiasta mitään... Tämän neitokaisen kanssa saa siis olla varsinkin hoitaessa tarkkana että kaikki on hyvin, ei voi koskaan luottaa siihen että Fanni "kehtaisi" kertoa että nyt mättää joku.

Ratsuna Fanni on aivan yhtä kiltti kuin hoitaessakin. Se ei hermostu vaikka suussa roikkuisi miten ja pohkeet heiluisivat kylkiä vasten kuin tuulimyllyn lavat, ja jos jollakin hevosista pitäisi ratsastusharrastus aloittaa niin Fanni on turvallisin ja rauhallisin valinta. Vaaditaan jonkin verran taitoa että Fannista saa liikettä irti, eivätkä sen liikeradat ole muutenkaan aivan yhtä näyttävät kuin esimerkiksi park-luokkiin vaadittaisiin. Mikäli tamma on epätietoinen temmon ja askellajin suhteen niin se mieluummin siirtyy hitaampaan tahtiin kuin karkaisi alta pois, eikä muissakaan epätietoisuuksissaan Fanni hermostu: se ennemmin lähtee arvailemaan mitä ratsastaja ehkä voisi tahtoa, kuin jäisi protestiksi juputtamaan tai muuten vänkyröimään.
Luonne (c) Latu

 
i. HWA Moon Over India
mpäistkrj sdb, 162 cm
ii. Black Moon Rising
mkrj sdb, 166 cm
iii. Under The Black Moon
iie. New Day Rising
ie. Arabian Nights
mpäistkrj sdb, 152 cm
iei. Arabian Knight
iee. Moon Of My Nights
e. HWA Fabulous Fall
msha sdb, 158 cm
ei. Invicible Assasin
rnkrj sdb, 162 cm
eii. Master Assasin
eie. Love Invicible
ee. Sweet Orchard
msha sdb, 156 cm
eei. Devil's Orchard
eee. Sweet Memory

Jälkeläiset

15.03.2015 t. Born Fantastic Zen i. Bossinova BRN
02.05.2016 t. Lost Enchantment HT i. Akoni Ion

Kilpailukalenteri


PKK


04.09.15, YT Chillo, country combination, 2/5
04.09.15, YT Chillo, country pleasure driving, 1/5
04.09.15, YT Chillo, country pleasure, 2/5
16.12.14, Delmenhorst, country pleasure, 1/21
13.12.14, Delmenhorst, country combination, 1/21
12.12.14, Delmenhorst, country pleasure driving, 2/21

 06.03.2017 - Country pleasure / Luokka 2 - KK Bailador - 1 / 13
08.03.2017 - Vaativa B / Luokka 1 - Teilikorpi - 4 / 13 
09.03.2017 - Vaativa B / Luokka 2- Teilikorpi - 2 / 13  
 
07.02.15 - rakenne: hevoset - Rusetti - tuom. Aksu / EO-sert 

 


http://i.imgur.com/7q7CXR6.png

» Valmennukset

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut viverra ultricies massa non ultricies. Duis pharetra lectus et pellentesque dapibus. Aenean vulputate ante nec mi sollicitudin, in ultricies ligula lacinia. Nunc aliquet tellus sed neque blandit, at rhoncus nunc iaculis. Vivamus ut nisi quis augue ultricies tempus. Duis nec suscipit libero, ac dapibus velit. Suspendisse sit amet sapien sed diam congue tristique. Morbi ornare volutpat porttitor. Aenean scelerisque ligula ac porta convallis. Curabitur pretium dolor lorem. Pellentesque aliquam interdum ante, eget elementum neque vulputate quis. Vivamus ullamcorper, magna non facilisis gravida, turpis massa rutrum ligula, quis mattis augue lorem non ligula. Curabitur dapibus imperdiet purus. Nam velit augue, pretium ut elit in, molestie congue est.

Aenean vel quam lacinia, feugiat mi a, volutpat nibh. Vivamus et tincidunt dui. Cras dui urna, euismod eu justo facilisis, tristique consectetur augue. Praesent pharetra urna at scelerisque sodales. Quisque faucibus sem eu enim elementum dignissim. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Proin non elit nisi. Aenean interdum lectus arcu, quis sodales mi facilisis a. Maecenas at justo tincidunt, pharetra massa eget, ullamcorper justo. Nam feugiat, justo et venenatis hendrerit, turpis metus mattis nisl, porta bibendum neque justo ac turpis. Nam viverra ante a arcu sollicitudin, eget laoreet ante ornare. Cras at dui at tellus accumsan condimentum.http://i.imgur.com/7q7CXR6.png

» Päiväkirja

26.9.2017 - Uusia alkuja - Cyanide (Omistaja)
" Miten kukaan on voinut luopua noin kauniista hevosesta? " ihmettelin nojaillen tarhan aitaa vasten. Fanni käyskenteli levollisen näköisesti ympäristöään valppaasti seuraten. Saddlebred tamma oli kotiutunut vasta eilen yöllä, mutta tämä kaunotar ei tuntunut turhia stressaavan. Mikä loistolöytö!

" Entinen omistajalta ei löytynyt kuulemma tarpeeksi aikaa, eikä uutta tallipaikkaa. " Verona tiesi kertoa. " En voinut vastustaa kun ystävä vinkkasi tästä. En kyllä edes lähettänyt ketään koeratsastamaan, kun omistaja vakuutti, että kiltempää hevosta ei löydä. Jos tuo nyt osoittautuu aivan kamalaksi, kehtaa tuota pitää pihankoristeenakin. "
" Joo, kyllä tuossa silmä lepää. " huokasin. " Tuskin se pelkkä pihankoriste on, saanut kuitenkin sijoituksiakin. " lisäsin vielä. Oli lähellä, etten karauttanut satuloimaan tammaa heti, mutta mielestäni hevonen ansaitsi kotiutua rauhassa.


30.1.2017 - Ensiaskeleet Vekaravaarassa - Omistaja Olin vihdoinkin saanut järjestettyä itselleni aikaa ja saanut auton keulan kohti Fannin uutta tallia - Vekaravaaraa. Saddlebred tamma itse oli jo lähetetty paikalle päivää aikaisemmin - ilman omistajansa valvomaa silmää. Onneksi tamman entisen kodin omistaja oli ehtinyt heittää Fannin uuteen talliinsa, ja kaikki oli kuulemma mennyt ongelmitta, kuten olin vannonutkin värvätessäni hevoselleni kuskaajaa. Olin varsin tyytyväinen tallipaikasta. Vekaravaara oli vaikuttanut juuri sopivalta.

" Onko täällä ketään? " huhuilin tallin ovelta, Fannin tavaroita kuljettaen. Hevonen oli kyllä kulkeutunut, mutta suurin osa harjoista ja muusta tavarasta oli yhä autossani. " Onhan täällä. " Víva huikkasi harjan varresta. Tunnistin blondin nopeasti tallin omistajaksi. " Pyryhän sinä olit, ellen väärin muista? Vein Fannin juuri ulos. " nainen kysyi hieman empien lähes yhteen hengenvetoon.
" Joo oikein meni. Tulin lähinnä tänään vain siirtämään tätä tavaranpaljoutta, että autossa mahtuisi hengittämäänkin. " irvistin harjapakin takaa, Vívan viittoessa minulle tien satulahuoneeseen, ja luennoi myös minne voisin tavarani laittaa.
" Fanni on sopeutunut hienosti. " Tallin omistajatar kertoi. Nyökkäsin huvittuneena. " En epäile. Se on kyllä tyynein nelijalkainen mihin olen koskaan törmännyt. " kerroin. En ollut toki tuntenut Fannia kovinkaan kauaa, mutta lyhyessä ajassa se oli kyllä tehnyt lähtemättömän vaikutuksen tasaisella luonteellaan.

Saadessani kaiken paikoilleen, päätin mennä tapaamaan vihdoin Fannia. Kaukaa ei tarvinnutkaan etsiä, vaan bongasin tammani nopeasti suomenhevosen ja valkean ponin välistä - ilmeisesti porukka tuli jo varsin luontevasti toimeen keskenään. Tuttu tamma käänsi päätä suuntaani, muttei juurikaan tehnyt elettä liikkuakseen. Ymmärrettävää sinänsä, vastahan se oli päässyt ulos.

Pujahdin sisälle tarhaan ja päätin sitten vain tyytyä kävelemään Fannin luo. Hertaksi muistamani suomenhevonen otti muutaman askeleen kohti, sulkien samalla tien tammani luo. " En minä ihan sinua tullut katsomaan. " tokaisin punarautiaalle nopeasti sen kaulaa taputtaen, ennen kuin ohitin sen.
" Taidat ollakin jo kotiutunut aika hyvin, eikö? " kysäisin Fannilta vihdoin tavoittaessani tyynenä aloillaan seisovan tamman, joka katsahti minuun uteliaasti. Olin omistanut tamman ehkä juuri ja juuri muutaman viikon. Raukkaparka tuskin vain tiesi, että joutuisi katsomaan naamaani jatkossa useamminkin.Virtuaalitalli / Virtuaalihevonen || Ulkoasun pohja © M Layouts, Muokkaus © VRL-10601 | Kuvat © Vikarus ja teresaphillips1965
Vermilion Crown