Vermilion Crown keskittyy pienimuotoiseen, mutta monipuoliseen hevosenkasvatukseen ja tavoitteelliseen harrastamiseen. Tallista löytyykin rotuja laidasta laitaan, aina arkisista puoliverisista aina barokkirotuihin. Muutamaan poniinkin saattaa joskus törmätä.

Sen suurempaa toimintaa ei tallilta juuri löydy, esimerkiksi kilpailuita tai tapahtumia järjestetään vain harvakseltaan. Varsinaista hoitajatoimintaakaan ei ole, mutta joitakin hevosia on mahdollista vuokrata, sekä ottaa ylläpitoon itselleen, joten jos joku nelijalkainen kiinnostaa, yhteyttä saa ja pitää ottaa! Tallityöntekijät ovat myös tervetulleita, ja satunnaisesti Vermilion Crown tarjoaa myös tallipaikkoja.


http://i.imgur.com/7q7CXR6.png

Loistokkaat tilat omistaa hevosiin hurahtanut saksalainen Verona, jota kuitenkaan harvoin näkee talleilla, saati hevosen selässä. 46-vuotiaaseen naiseen törmää lähinnä isojen kisojen palkintokehissä vastaanottamassa kunniaa eläimistään, tai satunnaisissa seurapiirijuhlissa milloin missäkin maailmaa. Kilparatsastajan urasta aikoinaan haaveilleen rouvan ura katkesi ratsastusonnettomuuteen, ja ahkera treenaaminen vaihtuikin varakkaasta elämästä nauttimiseen ja rauhallisiin maastolenkkeihin. Veronan tytär Finja puolestaan pyörii tallilla suhteellisen säännöllisesti, tosin vain ja ainoastaan hevosen selässä. Tallityöt eivät oman arvonsa tuntevaa 21-vuotiasta nuorta naista kiinnosta, mutta pokaalien haaliminen kouluratsastuksen parista taas senkin edestä.

Tallia pystyssä pitääkin oikeastaan suomalaistaustainen Nida, kihlattunsa Christoferin kanssa. 34-vuotias hyväntuulinen ja loputtomalla kärsivällisyydellä varustettu kilparatsastaja onkin menestynyt hienosti koulu- ja esteratsastuksen, sekä hevosenkasvatuksen parissa.

Tallityöntekijöitä, hevosenhoitajia. liikuttajia, ratsuttajia ja valmentajia tallilla parveilee jatkuvasti, ja vaihtuviin naamoihin onkin totuttu. Nidalla on myös aiemmasta liitosta poika Pyry, joka viihtyy enimmäkseen Suomessa, mutta viettää aikaansa myös Vermilion Crownin tiloissa etenkin kesäisin. Nuorimmainen pariskunnan yhteinen lapsi, 19-vuotias Greta auttelee myös tallilla useasti.

Vakionaamana kutenkin useamman vuoden on pysynyt tallimestari Derrick, jonka tunnistaa nopeasti happamasta olemuksesta. Mies omaa kuitenkin erinomaiset hevosmiestaidot ja puhtaanapitofriikin maineen. Kengittäjän koulutus löytyy myös, mutta kaiken muun kiireen keskellä tallimestarin kykyihin turvaudutaan vain harvakseltaan.

http://i.imgur.com/7q7CXR6.png
- Cyanide

Vermilion Crown sijaitsee virtuaalisen Saksan pysähtyneen oloisella maaseudulla, ja matkaa kaupunkiin on useampia kilometrejä. Naapureitakaan ei montaa lähimailta löydy, eikä keskellä metsää uskoisikaan törmäävänsä näinkin kiiltokuvamaiseen talliin. Vermilion Crownin tiloista ei helpolla arvaisi, että kyseessä oli alunperin vanha, 1800-luvulla alkunsa saanut rötiskö, jossa aikoinaan pidettiin vain pientä karjalaumaa. 2016 täyskunnostettu röttelö nousi kuitenkin uuden omistajan myötä täyteen loistoonsa, eikä upeista tallirakennelmista nopeasti tajuakkaan, että kyseessä on vain reilu 20 hevosen talli, eikä suurtila.

1. Talo, majoitusmahdollisuudet 2. Tallirakennus 3. Pihatto 4. Ulkokarsinat 5. Kenttä 6. Maneesti 7. Aitaamaton kenttä


(C) Cyanide

Avara talli sisältää 15 karsinaa ja yhden suuremman varsomiskarsinan. Tallista löytyy myös hyvät pesutilat ja leveät käytävät. Satulahuoneen ja rehuvaraston lisäksi tallin yläkerrasta löytyy myös taukotilat ja pukuhuoneet. Tallia takana on myös pihattorakennus, jossa majoittuu usein varsallisia tai nuorisoa. Tallia vastapäätä puolestaan löytyy kolmelle hevoselle ulkokarsinat.
Tarhoja löytyy kaikenkaikkiaan 6, ja neljä pienempää oritarhaa. Tarhat ovat suurehkot, ja hevoset saavatkin ulkoilla suuremman osan päivästään. Pienen kävelymatkan päästä löytyy myös Vermilion Crownin suuret kesälaitumet järvenrannasta.

Treenausmahdollisuuksia tilalla on useampia. Tallilta löytyy yksi suuri valaistu maneesi pienellä katsomolla, kattoikkunalla ja estekalustolla. Maneesin takapääty on myös vuorattu peilillä. Lisäksi löytyy myös kaksi kenttää, yksi suurempi ja aidattu, sekä yksi pienempi aitaamaton hiekka-alue. Maastoissa ei myöskään ole valittamista, vaan tilan ympäriltä löytyy paljon peltoa, järveä ja metsää.

(C) Cyanide (C) Cyanide / FlickrKasvatus

Vermilion Crown ei keskity mihinkään tiettyyn rotuun, vaan varsoja syntyy useammasta rodusta. Suurtehtailua ei myöskään löydy, vaan varsoja putkahtelee maailmaan toisinaan enemmän, ja toisinaan vain muutama.

Tavoitteena on kuitenkin luoda omassa painotuslajissaan pärjääviä laadukkaita ratsuja. Vermilion Crownin kasvatit tunnistaa liitteestä
Vermilion, joka löytyy hevosen nimen alusta tai lopusta.

http://i.imgur.com/7q7CXR6.png

Kasvattilista


08.01.2018 » t. sf - Criminelle Omistaja - Cyanide
15.01.2018 » o. fwb - Brisky Velour Omistaja - Cyanide
01.03.2019 » o. fwb - Vermilion Imprecation Omistaja - Cyanide
20.03.2019 » t. kwpn - Vermilion Huntress Omistaja - Cyanide
18.02.2019 » t. fwb - Critical Crescent Omistaja - Cyanide
Virtuaalitalli / Virtuaalihevonen
|| Ulkoasun pohja © M Layouts, Muokkaus © VRL-10601 | Kuvat © Cyanide ja Pekka Vainio / Flickr
Vermilion Crown