Vermilion Crown keskittyy pienimuotoiseen, mutta hevosenkasvatukseen ja hitaaseen, mutta tavoitteelliseen harrastamiseen. Tallista on löytynyt aikojen saatossa rotuja laidasta laitaan, aina arkisista puoliverisista aina barokkirotuihin. Muutamaan poniinkin saattaa joskus törmätä.

Sen kummepaa toimintaa tallilta ei tällä hetkellä löydykään.


>
http://i.imgur.com/7q7CXR6.png
- Cyanide

Vermilion Crown sijaitsee virtuaalisen Saksan pysähtyneen oloisella maaseudulla, ja matkaa kaupunkiin on useampia kilometrejä. Naapureitakaan ei montaa lähimailta löydy, eikä keskellä metsää uskoisikaan törmäävänsä näinkin kiiltokuvamaiseen talliin. Vermilion Crownin tiloista ei helpolla arvaisi, että kyseessä oli alunperin vanha, 1800-luvulla alkunsa saanut rötiskö, jossa aikoinaan pidettiin vain pientä karjalaumaa. 2016 täyskunnostettu röttelö nousi kuitenkin uuden omistajan myötä täyteen loistoonsa, eikä upeista tallirakennelmista nopeasti tajuakkaan, että kyseessä on vain reilu 20 hevosen talli, eikä suurtila.

1. Talo, majoitusmahdollisuudet 2. Tallirakennus 3. Pihatto 4. Ulkokarsinat 5. Kenttä 6. Maneesti 7. Aitaamaton kenttä


(C) Cyanide

Avara talli sisältää 15 karsinaa ja yhden suuremman varsomiskarsinan. Tallista löytyy myös hyvät pesutilat ja leveät käytävät. Satulahuoneen ja rehuvaraston lisäksi tallin yläkerrasta löytyy myös taukotilat ja pukuhuoneet. Tallia takana on myös pihattorakennus, jossa majoittuu usein varsallisia tai nuorisoa. Tallia vastapäätä puolestaan löytyy kolmelle hevoselle ulkokarsinat.
Tarhoja löytyy kaikenkaikkiaan 6, ja neljä pienempää oritarhaa. Tarhat ovat suurehkot, ja hevoset saavatkin ulkoilla suuremman osan päivästään. Pienen kävelymatkan päästä löytyy myös Vermilion Crownin suuret kesälaitumet järvenrannasta.

Treenausmahdollisuuksia tilalla on useampia. Tallilta löytyy yksi suuri valaistu maneesi pienellä katsomolla, kattoikkunalla ja estekalustolla. Maneesin takapääty on myös vuorattu peilillä. Lisäksi löytyy myös kaksi kenttää, yksi suurempi ja aidattu, sekä yksi pienempi aitaamaton hiekka-alue. Maastoissa ei myöskään ole valittamista, vaan tilan ympäriltä löytyy paljon peltoa, järveä ja metsää.

(C) Cyanide (C) Cyanide / FlickrKasvatus

Vermilion Crown ei keskity mihinkään tiettyyn rotuun, vaan varsoja syntyy useammasta rodusta. Suurtehtailua ei myöskään löydy, vaan varsoja putkahtelee maailmaan harvakseltaan.

Tavoitteena on kuitenkin luoda omassa painotuslajissaan pärjääviä laadukkaita ratsuja. Vermilion Crownin kasvatit tunnistaa yleensä liitteestä
Vermilion, joka löytyy hevosen nimen alusta tai lopusta, mutta poikkeuksia löytyy.

http://i.imgur.com/7q7CXR6.png

Kasvattilista


08.01.2018 » t. sf - Criminelle Omistaja - Cyanide
15.01.2018 » o. fwb - Brisky Velour Omistaja - Cyanide
01.03.2019 » o. fwb - Vermilion Imprecation Omistaja - Cyanide
20.03.2019 » t. kwpn - Vermilion Huntress Omistaja - Cyanide
18.02.2019 » t. fwb - Critical Crescent Omistaja - Cyanide
Virtuaalitalli / Virtuaalihevonen
|| Ulkoasun pohja © M Layouts, Muokkaus © VRL-10601 | Kuvat © Cyanide ja Pekka Vainio / Flickr
Vermilion Crown